Robot bediener-Lasser (M/V) omgeving Eersel

Voor een van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Robot bediener/Lasser.

 Wat verwachten wij van jou:

Dat het geleverde werk van top kwaliteit is spreekt voor zich. Samen met je collega’s draag je zorg voor alle voorkomende laswerkzaamheden. Hierbij las je met de hand en/of werk je of leer je werken met lasrobots. Jij bent breed inzetbaar. Continu verbeteren is de rode draad. Je denkt mee en stelt verbeteringen voor. Je bent bereid je verder te verdiepen in technieken en de ontwikkelingen in het vakgebied te volgen.

Wie zoeken wij:

Een leergierige aanpakker die bedrijf helpt bij het realiseren van doelstellingen. Iemand met tenminste een lasopleiding Mig/Mag 1 en 2 en/of minimaal vijf jaar ervaring met lasprocessen. Je beschikt over enige kennis van gangbare computerprogramma’s en hebt voldoende kennis van de Nederlandse taal. Kennis van Lean en 5S is een pré.

Wat bieden wij:

Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden krijg je de kans om onderdeel uit te gaan maken van een gemotiveerd team. Je gaat werken met de nieuwste Robottechnieken.
Binnen bedrijf krijg je de ruimte om (interne) opleidingen te gaan volgen.

Detachering Direct is powered by Flexpedia. Dat wil zeggen dat wij in Flexpedia een betrouwbare backofficepartner hebben, die zorg draagt voor de verloning en administratieve afhandeling van al onze werkzaamheden en kandidaten. Flexpedia is ABU-lid, en CROP, VRO, NEN 4400-1, VCU en ISO 9001:2008 gecertificeerd. Ook kunnen wij gebruik maken van de expertise van Flexpedia, wat voor ons allen een groot voordeel is.
Naast Flexpedia werken wij ook samen met Nettwork/Nettstaff voor alle ZZP’ers. 

~~

Detachering Direct is powered by Flexpedia. This means that in Flexpedia we have found a reliable back office partner who takes care of the remuneration and administrative handling of all our activities and candidates. Flexpedia is an ABU member, and is CROP, VRO, NEN 4400-1, VCU and ISO 9001: 2008 certified. We can also make use of Flexpedia's expertise, which is a great advantage for all of us.
In addition to Flexpedia, we also work together with Nettwork / Nettstaff for all our self-employers.

Adres

Stökskesweg 27

5571 TJ Bergeijk 

Telefoon

Theo Veenhuis
06-51363544

Karin Veenhuis
06-51930791

Roxana Aeloaei
06-38685476

Imke Schrijvers 

06-42700704  

E-mail

Theo Veenhuis
info@detacheringdirect.nl 

Karin Veenhuis
karin@detacheringdirect.nl

Roxana Aeloaei
roxana@detacheringdirect.nl

Imke Schrijvers 

imke@detacheringdirect.nl