Wat doen wij?

Detachering Direct is een bureau waar ‘ontzorgen’ centraal staat. Wij willen graag de ondernemer ontzorgen met de personele bezetting. Dit doen we door het uitzenden van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers. Op dit moment werken we voornamelijk met buitenlandse medewerkers ( afkomstig uit Polen, Roemenië en Hongarije), maar we zijn ook gestart met het bemiddelen van Nederlandse medewerkers.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren:

Z

Metaal

Z

Boomkwekerij

Z

Productie

Z

Sloop

Z

Groen- voorziening

Z

Transport Logistiek

Goede arbeidsvoorwaarden

Detachering Direct streeft naar een professionele samenwerking met zowel klanten als medewerkers. Omdat we veel werken met buitenlandse medewerkers zien wij het als onze taak om deze medewerkers te ondersteunen op het gebied van wonen, werken en leven. Goede medewerkers  functioneren alleen maar als ze zich ook goed voelen. Daarom zorgt Detachering Direct dat alle primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn.

Detachering Direct biedt haar medewerkers de zekerheid dat er voldoende werk is wanneer zij in Nederland arriveren. Daarnaast garanderen wij gemiddeld een vast aantal werkuren per week in de gehele periode dat een medewerker bij ons werkzaam is.
Omdat wij beschikken over een grote variëteit aan opdrachtgevers is het vrijwel altijd mogelijk om een medewerker een functie te bieden die goed bij de persoon en zijn ervaring past.

Vanzelfsprekend wordt de medewerker, indien nodig, intensief begeleid naar zijn rol op de werkvloer zodat deze vol vertrouwen zijn functie kan vervullen. In ruil voor de zekerheid die wij onze werknemers bieden vragen wij: motivatie, flexibiliteit, kwaliteit en loyaliteit. De arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op de in Nederland geldende wetgeving en uiteraard wordt iedere medewerker op de juiste wijze verzekerd.

Detachering Direct is powered by Flexpedia. Dat wil zeggen dat wij in Flexpedia een betrouwbare backofficepartner hebben, die zorg draagt voor de verloning en administratieve afhandeling van al onze werkzaamheden en kandidaten. Flexpedia is ABU-lid, en CROP, VRO, NEN 4400-1, VCU en ISO 9001:2008 gecertificeerd. Ook kunnen wij gebruik maken van de expertise van Flexpedia, wat voor ons allen een groot voordeel is. 

Adres

Stökskesweg 27

5571 TJ Bergeijk 

Telefoon

Theo Veenhuis
06-51363544

Karin Veenhuis
06-51930791

 Rafke Schijvens 
06-42700704

Sabrina van den Broek
06-38685476

 

E-mail

Theo Veenhuis
info@detacheringdirect.nl 

Karin Veenhuis
karin@detacheringdirect.nl

Rafke Schijvens 
rafke@detacheringdirect.nl

Sabrina van den Broek
sabrina@detacheringdirect.nl