Cleanroom medewerker 

 

Bij een opdrachtgever van ons in Bergeijk zijn ze op zoek naar een cleanroommedewerker die fysiek sterk is. Als cleanroom medewerker zal je in de cleanroom gaan werken en hier diverse taken gaan uitvoeren.

De cleanroom is een stofvrije ruimte waarbij je een speciaal cleanroom pak aan hebt. Voor het werken in de cleanroom zijn er strenge regels. Deze regels zullen je uitgelegd worden door onze opdrachtgever.

Het meeste van de tijd ben je bezig met het reinigen op verschillende gradaties. Dit met behulp van een UV-lamp in een donkere ruimte.
Als je de onderdelen gereinigd hebt dan ga je ze ook inpakken zodat ze veilig en goed getransporteerd kunnen worden.
Omdat het over zware materialen gaat zijn we op zoek naar een fysiek sterk persoon.

Heb je interesse bel dan snel naar Theo; 0651363544 of stuur een mail naar info@detacheringdirect met je CV.

Detachering Direct is powered by Flexpedia. Dat wil zeggen dat wij in Flexpedia een betrouwbare backofficepartner hebben, die zorg draagt voor de verloning en administratieve afhandeling van al onze werkzaamheden en kandidaten. Flexpedia is ABU-lid, en CROP, VRO, NEN 4400-1, VCU en ISO 9001:2008 gecertificeerd. Ook kunnen wij gebruik maken van de expertise van Flexpedia, wat voor ons allen een groot voordeel is.
Naast Flexpedia werken wij ook samen met Nettwork/Nettstaff voor alle ZZP’ers. 

~~

Detachering Direct is powered by Flexpedia. This means that in Flexpedia we have found a reliable back office partner who takes care of the remuneration and administrative handling of all our activities and candidates. Flexpedia is an ABU member, and is CROP, VRO, NEN 4400-1, VCU and ISO 9001: 2008 certified. We can also make use of Flexpedia's expertise, which is a great advantage for all of us.
In addition to Flexpedia, we also work together with Nettwork / Nettstaff for all our self-employers.

Adres

Stökskesweg 27

5571 TJ Bergeijk 

Telefoon

Theo Veenhuis
06-51363544

Karin Veenhuis
06-51930791

Roxana Aeloaei
06-38685476

Imke Schrijvers 

06-42700704  

E-mail

Theo Veenhuis
info@detacheringdirect.nl 

Karin Veenhuis
karin@detacheringdirect.nl

Roxana Aeloaei
roxana@detacheringdirect.nl

Imke Schrijvers 

imke@detacheringdirect.nl